SÅ hemskt

Offer för unga pojkars våld

Stureby, 6 juni 2009

 

  Therese Johansson Rojo, 15, var på fest i ett skogsområde för att fira den kommande skolavslutningen. En 16-årig pojke tog med henne på promenad och mördade henne. Mördarens jämnåriga flickvän var svartsjuk på Therese, och uppmanade därför 16 åringen till mordet. Pojken dömdes till sluten ungdomsvård i ett år och åtta månader för mord. Flickvännen fick samma straff för anstiftan till mord. 

Sparsör, 8 augusti 2009

 

  Malin, 16, våldtogs och mördades av sin jämnårige pojkvän i Sparsör utanför Borås. Malin försvann natten till den 8 augusti och hittades senare död i en bäck där hon drunknat. Pojkvännen hade släpat Malin till bäcken efter att ha våldtagit och slagit henne. Han dömdes till tre års sluten ungdomsvård.

 

Kristianstad, 6 november 2009

 

  Emma Pettersson var 19 år när hon misshandlades brutalt och svårt knivskuren lämnades att dö på ett fält utanför Kristianstad. Hon hade en längre tid försökt lämna sin två år äldre pojkvän, men han vägrade låta henne gå. Polisen var snabbt på plats och hennes liv gick att rädda. Under ett år kunde Emma knappt prata eller gå på egen hand. Nu har hon äntligen börjat återvända till livet. Pojkvännen dömdes i hovrätten till tolv års fängelse.

 

Västerås, 4 maj 2010

 

  Beatrice Fredrixon, 16, stampades ihjäl i en skogsdunge av en jämnårig pojke. Motivet var att han trodde att hon var med barn och att hon inte ville göra abort. Pojken dömdes till tre års sluten ungdomsvård.

 

Kommentarer
Postat av: elin

så jävla SJUKT. tycker det är för lite straff, jag menar 1 år och 8 månaders sluten ungdomsvård är INGENTING jämnfört med att ta en ung flickas liv :S dom borde sitta inspärrade resten av sitt liv. FY FAN

2011-01-08 @ 15:40:57
Postat av: Issa

sv- ja det är alldels för litet straff , dödar du någon (borde man själv dö) tycker jag men det är lite å ta i men iallfall livstid i fängelse alla fattar väl att man inte ska döda någon oavsett ålder :S . .

2011-01-08 @ 16:50:23
URL: http://issabelleb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0